prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Projekti “I mi smo 1. liga!”

Projekt “I mi smo 1. liga!” osmišljen je kao suradnja između učiteljica Kristine Kralj i Tamare Herjavec Habek iz Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar te Nogometne škole NK Varaždin.

Tijekom razdoblja od rujna 2022. do lipnja 2023. projekt je provođen jednom mjesečno s ciljem prenošenja nogometnih vještina učenicima.

učenici i ravnatelj te gospodin Jagačić

Svaki mjesec, treneri Nogometne škole NK Varaždin posjećivali su školu kako bi kroz treninge i razgovore s učenicima podijelili svoje nogometno znanje. Kruna projekta bila je posljednja nogometna aktivnost koja se održala na pomoćnom terenu NK Varaždina u petak, 9. lipnja 2023. Prije same trening sesije, učenici su imali priliku obići stadion pod vodstvom Damira Jagačića, voditelja nogometne škole.

trening

Provedba i realizacija ovog projekta omogućila je učenicima da razviju svoje komunikacijske vještine i sportski duh te da promoviraju vrijednosti poput tolerancije i zdravog tjelesnog razvoja. Kroz treninge i interakciju s trenerima, učenici su naučili važnost timskog rada, poštivanja pravila igre i suradnje s drugima. Osim nogometnih vještina, projekt je pružio i platformu za razvoj socijalnih vještina te poticao učenike na aktivno sudjelovanje u tjelesnoj aktivnosti.

trening

“I mi smo 1. liga!” projekt je koji je spojio školu i sportsku zajednicu, pružajući učenicima priliku da se povežu s nogometnim svijetom i uživaju u svim blagodatima koje sport može donijeti. Nastavak ovakvih suradnji između obrazovnih ustanova i sportskih klubova može imati pozitivan utjecaj na razvoj djece i mladih, potičući ih na aktivan i zdrav način života te izgradnju vrijednosti kao što su timski rad, disciplina i poštovanje. Projekt “I mi smo 1. liga!” ostvario je svoj cilj i ostavio trajan utisak na sve sudionike, stvarajući temelje za daljnju suradnju u budućnosti.