prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Interliber će se održati, ali će biti drugačiji

Interliber – najveći nacionalni književni događaj u Hrvatskoj, ove godine će se ipak održati i to od 09. do 14. studenog na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja pisane riječi.

Nakladnici i knjižari zajedno sa Zagrebačkim velesajmom ponovo će se udružiti da „svijetu dodaju malo boje“ i postave magičnu bajku Interlibera na pozornicu najvažnijih kulturnih događaja ove jeseni.

S obzirom na trenutne epidemiološke okolnosti, 43. po redu Interliber ipak će se nešto razlikovati od prethodnih izdanja. Primijenjen je niz novih organizacijskih mjera kako bi se izlagači i posjetitelji osjećali što sigurnije. Ulaz je i dalje besplatan, ali svaki posjetitelj mora imati Covid potvrdu kojom dokazuje cijepljenost ili preboljenje, ili negativan test – testirati se može i ispred Velesajma.

Na Interliberu će se tradicionalno predstaviti i neki novi naslovi koje će se moći kupiti na licu mjesta. Za sve one koji neće moći fizički prisustvovati Interliberu omogućena je online kupovina gotovo svih hrvatskih nakladnika putem mrežne stranice Knjiga svima i svuda na kojoj će svi knjigoljupci moći pronaći zanimljive naslove.