prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Izaberite webinar ili e-tečaj i suvereno ovladajte Google alatima

Zanimaju vas Google alati i željeli biste se usavršiti u njihovu korištenju, ali ne znate odakle početi? CARNET je za vas obradio temu Google alata i pripremio je u različitim oblicima: možete sudjelovati na webinaru ili pohađati e-tečaj, ovisno koliko vremena imate odnosno koliko vremena želite posvetiti toj temi.

Ako ste zainteresirani, možete se pridružiti webinaru Nastava u oblaku jednostavna kao guglanje koji će se održati u ponedjeljak, 30. siječnja 2023. godine, od 9 do 10:30.

Na webinaru, koji je osmišljen i provodi se u sklopu projekta e-Škole, bit će riječi o Google Classroomu i alatima dostupnim u okviru usluge Google Workspace for Education.

Za webinar se možete prijaviti u sustavu EMA.

Ako ste voljni uložiti više vremena u svladavanje Google alata i to njihov širi spektar prijavite se na e-tečaj Google workspace for education – kreiraj i surađuj u oblaku.

Na ovom tečaju obrađuju se sljedeći digitalni alati: Gmail, Groups for Business (Grupe), Meet, Calendar (Kalendar), Drive (Disk), Docs (Dokumenti), Sheets (Tablice), Slides (Prezentacije), Jamboard, Forms (Obrasci) i Classroom (Učionica).

Tečaj je podijeljen u dva dijela: prvi se odnosi na komunikaciju, pohranu i suradnju u oblaku uz Google alate, dok se drugi bavi konkretnom organizacijom nastave u Google učionici.

Važno je napomenuti da e-tečaj nema definirano trajanje, možete ga upisati kada želite, pohađati svojim tempom, samo ga morate završiti do okvirno 1. 7. 2023.

Predviđeno je vremensko opterećenje za uspješno pohađanje tečaja 15 sati.

Prijave se također vrše u sustavu EMA.

Pogledajte videomamce za webinar i e-tečaj, a ako vas zanimaju i slične radionice, webinari ili tečajevi, možete ih pronaći na niže navedenim poveznicama.