prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Izložba “Ljubav je smisao života”

”Ljubav je smisao života” naziv je izložbe čiji su autori učenici Tehničke škole Šibenik pod mentorstvom vjeroučiteljice Marine Galić željeli obilježiti Međunarodni dan života kojeg je proglasila Opća skupština UN-a 1948. godine, a koji se u Hrvatskoj obilježava od 1996. godine ,kada je Hrvatska biskupska konferencija odredila 1. nedjelju u veljači kao ”Dan života”.

Izložba se sastojala od fotografija, crteža i foto uređaja. Fotografijama su učenici prikazali kako oni vide ljubav u životu – prema bližnjemu, prirodi, talentima i Bogu, a crtežima faze života, od nastanka do faze osamostaljenja. Pogledom na fotografije učenika posjetitelji su mogli otkriti koji životni trenuci su učenicima najvažniji i daju smisao njihovom životu. U svakoj izloženoj fotografiji mogla se vidjeti ljubav. Pored fotografija i crteža nalazili su se i prigodni citati, a svaki posjetitelj nakon razgledavanja imao je mogućnost napisati što je za njega smisao života. Izložba je bila otvorena za javnost od četvrtka, 04. veljače do četvrtka, 11. veljače 2021. godine.