prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Javni poziv odgojno-obrazovnim radnicima škola za sudjelovanje u istraživanju zadovoljstva pohađanja virtualnih radionica, webinara i e-tečajeva koji se provode u sklopu projekta e-Škole

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET poziva odgojno-obrazovne radnike škola koji su pohađali virtualne radionice, webinare i/ili e-tečajeve u sklopu II. faze projekta e-Škole da se prijave za sudjelovanje u istraživanju zadovoljstva korisnika o pohađanju navedenih oblika obrazovanja.

Kriterij za prihvaćanje zainteresiranih sudionika su da je osoba odgojno-obrazovni radnik škole koja sudjeluje u projektu e-Škole II. faza te da je uspješno pohađao/-la odnosno stekao/-la barem jednu potvrdu za virtualnu radionicu, webinar i/ili e-tečaj u sklopu II. faze projekta e-Škole koji se održavaju od prosinca 2021. godine nadalje.

U projektu e-Škole II. faza sudjeluju sve škole u RH koje se financiraju iz državnog proračuna.

Popis virtualnih radionica, webinara i e-tečajeva u sklopu II. faze projekta e-Škole možete pronaći na web stranici e-Škole programa obrazovanja. U sustavu EMA možete provjeriti jeste li pohađali dotične edukacije na istom mjestu gdje preuzimate potvrde, odnosno tako da nakon prijave u sustav, kliknete gore desno na ikonu osobe, zatim odaberete Moj profil pa u izborniku s lijeve strane kliknite na Značke i potvrde te pregledajte popis.

Od sudionika u istraživanju očekujemo da će sudjelovati u fokus grupi koja će se održati krajem kolovoza ili početkom rujna 2022. godine online ili uživo u Zagrebu.

Kriteriji za odabir sudionika su: redoslijed prijave, geografska rasprostranjenost i zastupljenost sudionika iz osnovnih i srednjih škola.

Prijave se primaju do 4. srpnja 2022. godine putem obrasca na poveznici.