prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Knjige u krošnjama – Festival književnosti i zvučnog eksperimenta za djecu i mlade

Manifestacija Knjige u krošnjama – Festival književnosti i zvučnog eksperimenta za djecu i mlade 2024. će se od 15. do 19. svibnja održati na zagrebačkom Ribnjaku.

Cilj festivala je djeci od najranije do srednjoškolske dobi približiti razne modalitete pristupa književnosti kroz književne radionice, audio knjige, predstave, koncerte i druge sadržaje.

Djeca će imati priliku upoznati domaće autore i ilustratore, ali i goste iz Slovenije, Belgije, Argentine i Srbije. Zainteresirana publika moći će sudjelovati u zabavnim radionicama pisanja inspiriranim Harryjem Potterom, storytelling radionicama Srebrenke Peregrin, štrikanju rukama, vođenoj šetnji šumom i u animiranim filmovima koji se temelje na slikovnicama. Zabavu za najmlađe osigurat će i Zalogaj palačinke, zalogaj slikovnice s Jelenom Pervan te Opera rosa – opera za bebe zamišljena kao zajedničko interaktivno putovanje za velike i malene.

Događanja će se odvijati u parku i u prostorijama Centra mladih Ribnjak, a u slučaju kiše dio programa održat će se u unutrašnjem prostoru Centra. U sklopu Festivala, bit će organiziran i sajam knjiga raznih nakladnika po sniženim cijenama.

Ulaz na festival se ne naplaćuje!

Više informacija potražite ovdje.