prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Konferencija za ravnatelje srednjih strukovnih škola

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove godine organizira trodnevnu konferenciju za ravnatelje srednjih strukovnih škola s ciljem čvršće povezanosti između Agencije i ustanova za strukovno obrazovanje te zajedničkog djelovanja prema modernizaciji sustava strukovnog obrazovanja.

Ove se godine konferencija održava od 20. do 21. rujna 2022. godine u Novom Vinodolskom.

Konferencija se organizira u okviru ESF – ova projekta Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kao jedna od ključnih aktivnosti koje provodi Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Ova konferencija dio je kontinuiranih napora Agencije s ciljem čvršćeg povezivanja s ravnateljima strukovnih škola te zajedničkog rada u nastojanju da se unaprijedi sustav strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Namjera je Agencije kroz kontinuiran razvoj, razmjenu inovacija i umrežavanje ravnatelja kao ključnih osoba sustava iste uključiti i upoznati sa svim fazama pripreme i uvođenja novih kurikularnih dokumenata.

U želji da zajedničkim snagama pridonesemo razvoju sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, pozivamo sve ravnatelje srednjih strukovnih škola na ovaj jedinstveni događaj kako bismo zajedničkom suradnjom na najbolji način poboljšali sustav strukovnog obrazovanja.

Na konferenciji će se predstaviti dosadašnje aktivnosti provedene u okviru projekta Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja koje uključuju prijedlog Metodologije razvoja sektorskih, strukovnih i kurikuluma ustanove te prve prijedloge strukovnih kurikuluma temeljene na modularnom pristupu. U sklopu programa govorit će se i o ostalim aktualnostima u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju.

 Više informacija, uključujući logističke upute, mogu se pronaći na internetskim stranicama konferencije, putem koje će se vršiti prijave sudionika.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.