prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Međunarodno prvenstvo u badmintonu za osnovne škole učenika s intelektualnim teškoćama

Učenici Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar iz Varaždina, dana 7. studenog 2019. godine sudjelovali su na Međunarodnom prvenstvu u badmintonu za osnovne škole učenika s intelektualnim teškoćama koje se održalo u Sloveniji.

Domaćin je bila Osnovna škola Milke Šobar-Nataše iz Črnomlja. Nastuple su ekipe iz Tuzle (Bosne i Hercegovine), Niša (Srbije), Kotora (Crne Gore), Slovenije kao domaćina te naš Centar kao jedini predstavnik iz Hrvatske.

Za našu ekipu natjecali su se Lucija H. i Elvis B. Lucija je osvojila visoko treće mjesto, a Elvis je bio peti. Kao Centar ukupno po bodovima osvojili smo treće mjesto, što je odličan rezultat jer je ovo naš prvi nastup na nekom međunarodnom natjecanju.

Kao njihova učiteljica tjelesne i zdravstvene kulture te mentorica na natjecanju mogu biti i više nego ponosna na postignute uspjehe.