prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Multiplier događaji u sklopu projekta

U tjednu od 6. do 10. studenoga 2023. godine Erasmus tim Srednje škole Ban Josip Jelačić iz Zaprešića održao je tri događaja u sklopu završnih diseminacijskih aktivnosti Erasmus+ projekta “STEM & GAMES: STEM and Gaming Aims for a Meaningful Education Success”.

U ponedjeljak, 6. studenoga 2023. godine održan je webinar na platformi Teams na kojem su nastavnice i sudionice projekta Željka Winkler i Ivana Imbrija na državnoj razini diseminirale informacije o projektu i o rezultatima projekta: Priručniku za nastavnike i mobilnoj obrazovnoj aplikaciji. Na webinaru je sudjelovalo dvadesetak ljudi.

U četvrtak i petak, 9. i 10. studenoga 2023. godine, organizirana je Konferencija: Igrifikacija s pedagoškom svrhom za učesnike za međužupanijskoj razini, kako bi rezultate projekta proširili izvan matične ustanove. Prvi dan su imali izlaganja o samom projektu, projektnim rezultatima te su podijelili primjere dobre prakse u području igrifikacije u STEM području. Drugi dan su održali radionice u suvremeno opremljenoj učionici, koju su financirali iz projektnih sredstava.

Zaključili su da sudjelovanjem u KA220 Erasmus+ projektima benefite imaju nastavnici koji razvijaju svoje kompetencije, posljedični i učenici jer samo nastavnici s ojačanim kompetencijama mogu to razvijati i kod svojih učenika, te cijela ustanova koja postaje relevantnija i vidljivija kako na lokalnoj, tako i na europskoj razini.