prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Noć knjige u 1. a razredu u Osnovnoj školi Antun i Stjepan Radić u Gunji

Na radionici “Ljekarnik Miško i izrada lijekova od malih kutijica” sudjelovali su učenici 1. a razreda, koji su tom prilikom napravili razrednu ljekarnu.

Učenici 1. a razreda Osnovne škole Antun i Stjepan Radić u Gunji poslušali su priču o ljekarniku Mišku, koji je svojom nepažnjom izazvao sudar i sve na svijetu se tog čudnog dana pokrenulo unatraške. “Kakve veze ima jedan ljekarnik s kalendarom?”, “Zašto je majmun u zvjerinjcu dijelio banane?” i “I tko se to natječe u disciplini skokovi iz vode?”. Ovaj puta, sve su tajne prvi puta objavljene dječjem puku, tj. učenicima 1. a razreda. Knjižničarka je pročitala priču koja je bila izrazito komična, svi su se zajedno smijali nakon pročitanih događaja. Slikovnicu je napisao Dr. Jazbec a ilustrirala Valentina Supanz Marinić. Raspravljajući o Mišku i njegovim neobičnim zgodama, učenici su izmislili lijekove za razrednu ljekarnu. Učenici su donijeli male kutijice koje su umatali u papir u boji i lijepili. Tako su nastali lijekovi za smijeh, za sreću, za hrabrost, za smirenje, za brzinu, za sjaj, za pamet, za poslušnost, za spavanje, za ljepotu, za plivanje, za supermoć, za ljubav, za tjelesne vježbe , dok je jedan učenik izmislio i lijek za nesreću. Lijekovi su stavili u kutije i izložili u razredu.