prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Obilježavanje Dana grada Osijeka

Učenici i nastavnici Trgovačke i komercijalne škole “Davor Milas” iz Osijeka su pod vodstvom profesorice engleskog i njemačkog jezika Marinele Boras obilježili Dan grada Osijeka u srijedu, 2. prosinca 2020. godine. S obzirom na postojeću epidemiološku situaciju, Škola je važan datum obilježila putem događaja koji se odvio na eTwinning platformi.

Datuma 2. prosinca 1786. tri su dijela Osijeka, nekadašnje gradske općine – Tvrđa, Gornji i Donji grad – postali jedna cjelina, i od tog događaja Osijek obilježava Dan grada. Ove, 2020. godine, Osijek slavi 234. rođendan. Povodom Dana grada, učenici Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas” pisali su pjesme,  izrađivali čestitke, plakate, postere, prezentacije i razglednice s tematikom Osijeka. Škola poziva da pogledate učeničke radove koje je moguće pronaći ovdje.