prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara

Učenici i nastavnici Trgovačke i komercijalne škole “Davor Milas” iz Osijeka su pod vodstvom profesorice engleskog i njemačkog jezika Marinele Boras i profesorice hrvatskog jezika Marine Jukić obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara.

U obilježavanju najtragičnijeg dana u novijoj hrvatskoj povijesti su sudjelovali i učenici i odgajatelji Doma učenika Trgovačke i komercijalne škole “Davor Milas” pod vodstvom profesorice Kristine Jurić. Učenici su Dan sjećanja na žrtvu Vukovara obilježili u srijedu, 18. studenog 2020. godine, paljenjem svijeća u Vukovarskoj ulici u Osijeku i ispred škole s obzirom da Trgovačka i komercijalna škola “Davor Milas” nosi ime po bivšem učeniku škole – poginulom hrvatskom branitelju. Učenici su pisali sastave na hrvatskom i stranim jezicima, izrađivali plakate i postere, uređivali panoe, pisali akrostihove i crtali motive Vukovara. Njihovi radovi odaju počast onima na kojima stoje temelji naše slobode. Škola poziva da pogledate e-knjigu i učeničke radove.