prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Obilježavanje Dana zaljubljenih

U Srednjoj školi Ban Josip Jelačić u Zaprešiću Valentino su obilježili virtualno i u učionici.

Poklon za Valentinovo imaju i za zainteresirane koji ga mogu preuzeti na poveznici. Učenici 4. c razreda izradili su stripove na temu “Redewendungen mit Liebe”, “Cose che mi piacciono” i “Valentinskarte für dich”. Osim što su izradili stripove, učenici su bili zaduženi za postavljanje izložbe u hodniku škole.

Polaznici fakultativne nastave engleskog jezika proučavali su priču o nastanku Valentinova (“The Story of St. Valentines”), izradili su stripove prikazujući rezultate istraživanja, a kreativnost su pokazali i pišući “It’s not you. It’s me” pisma u kojima su prekidali na engleskom i njemačkom jeziku s lošim navikama. Pod nazivom “Roses are red, violets are blue”, učenice 1. g pripremile su niz valentinovskih čestitki. Učenici 3. f  i 3. g razreda izvukli su poznate stihove hrvatskih i svjetskih pisaca na plakate koje su izložili u gradskoj knjižnici pod nazivom “Iščitajmo ljubav!”. Svečanijem tonu doprinijeo je i poziv na izložbu “Alles can biti L’AMOUR” u Gradskoj knjižnici Ante Kovačić u Zaprešiću, u kojoj se s keramičkim srcima predstavila učenica Simona Vargek iz 4. c razreda. Dodatno, učenici su uručili poziv za sudjelovanje u humanitarnoj akciji “Srce za osmijeh” Učeničke zadruge Ban, budući da kupnjom keramičkih srca se pomaže obiteljima učenika stradalih u potresu. Uratke je moguće pogledati u video uratku, na mrežnoj stranici projekta ili na Instragram profilu.