prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Okrugli stol namijenjen knjižničarima

Na Medicinskom fakultetu u Rijeci, u srijedu 29. rujna 2021. godine održat će se 5. okrugli stol namijenjen knjižničarima na temu “Razvoj poslovanja utemeljenog na dokazima: Što su Vaša mjerila?”.

Cilj skupa je razmjena iskustava i poticanje korištenja različitih metoda za prikupljanje dokaza o uspješnosti knjižnica te za razvoj i poboljšanje knjižničnih usluga i poslovanja.

Organizator skupa je Komisija za statistiku i pokazatelje uspješnosti u knjižnicama HKD-a, a suorganizatori su Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Knjižničarsko društvo Rijeka.

Pozvana izlaganja i panel diskusija planiraju se održati na Medicinskom fakultetu u Rijeci sukladno važećim epidemiološkim mjerama u trenutku održavanja skupa i prenosit će se uživo putem aplikacije Zoom. Ako to ne bude moguće, okrugli stol će se u potpunosti održati online putem aplikacije Zoom.

Detaljnije informacije možete pronaći na mrežnim stranicama Hrvatskog knjižničarskog društva.