prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Online panel: Poslušajte nas malo, ako vam je stalo! / 13. festival prava djece

13. festival prava djece počinje 12. listopada, u 11 sati, a prva pripremljena aktivnost je online panel u kojem sudjeluju djeca i mladi koji će dati svoje viđenje kako se oni i njihovi vršnjaci nose s izazovima koje su pred sve nas stavile razne krizne situacije.

13. festival prava djece, a kao i prethodne godine, ponovno će biti online – na svim ekranima (od interneta, preko društvenih mreža i Youtube-a do televizije). Prošle godine je na Festivalu sudjelovalo rekordnih 30 tisuće djece gledajući filmove svojih vršnjaka.

I ove će godine, osim školskih projekcija, na HRT3 biti prikazani filmovi aktualne europske produkcije u programu “Dobre vibracije”, zabavni, domišljati i poticajni, odlični za druženje cijelih obitelji ispred malih ekrana.

Panel će moderirati Aleksej Leon Gajica, član žirija Festivala, učenik MIOC-a (Zagreb) i Mladi ambasador za prava djece i mladih.

Na panelu sudjeluju:

  • Iva Ćorković, učenica 8. razreda OŠ Dragalić, suautorica filma #STOPcyberbullyingu
  • Petar Duspara, učenik OŠ M. Lovraka, Petrinja
  • Lucija Cerovec, članica žirija Festivala prava djece, učenica X. gimnazije, Zagreb
  • Drita Havolli, učenica Škole za medicinske sestre Vrapče, Zagreb
  • Sena Puhovski, psihologinja,  predsjednica Zagrebačkog psihološkog društva
  • dr.sc. Ana Žnidarec Čučković, pedagogoinja, predsjednica Alternatora.

Pratite live stream na Facebook-u, uključite se, komentirajte i podijelite svoja mišljenja!