prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Arduino
Inovacijom do inkluzivnosti

Inovacijom do inkluzivnosti

Gimnazija Vukovar i ove školske godine, sudjeluje u Generaciji NOW, nacionalnom programu obrazovanja djece i mladih u organizaciji Hrvatskog Telekoma i u suradnji s Institutom za razvoj i inovativnost mladih (IRIM). U projekt je uključeno preko 90 edukativnih ustanova u Hrvatskoj (31 srednja škola), donirana je IoT edukacijska oprema, omogućena su novčana sredstva za kupnju dodatne opreme te je organizirana edukacija i stručna mentorska podrška.

Inovacijom do inkluzivnosti

Radionica u sklopu projekta Generacija NOW

Generacija NOW je projekt neprofitne organizacije IRIM (Institut za razvoj i inovativnost mladih) koji se provodi u suradnji s Hrvatskim Telekomom, uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja. Sudionicima projekta donira se edukacijska oprema, novčana sredstva za kupnju dodatne opreme te su organizirane edukacije i stručna mentorska podrška. III. osnovna škola Varaždin također je zaprimila vrijednu novčanu donaciju za provođenje projekta.

Snaga inovacija –  INOVA BUDI UZOR 2023

Snaga inovacija – INOVA BUDI UZOR 2023

Nakon osvojene zlatne medalje na INOVA MLADI 2023, vukovarski su gimnazijalci ponovno potvrdili kvalitetu projekta “Eco Energy”, osvojivši zlatnu medalju na međunarodnoj izložbi INOVA / BUDI UZOR 2023.

European Code League – Science on Stage

European Code League – Science on Stage

Sudjelovanje u manifestacijama međunarodnog karaktera uvijek predstavlja izazov i priliku za stjecanje novih znanja, vještina i iskustava. Svaki se nastavnik trudi osigurati poticajno okruženje i prepoznati prilike u kojima učenici mogu ostvariti svoje potencijale i ispitati vlastite granice.