prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
crveni križ
Čep za lijek!

Čep za lijek!

Učenici Srednje strukovne škole u Makarskoj volontirali su u akciji prikupljanja plastičnih čepova za pomoć Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma u Čakovcu.

Briga za zdravlje i sigurnost

Briga za zdravlje i sigurnost

Učenice vukovarske gimnazije i Gradsko društvo Crvenog križa Vukovar organizirali su i proveli edukativnu aktivnost usmjerenu na zaštitu zdravlja.

Čep za lijek!

Volonteri Kumičića na natjecanju mladih HCK

Prva (školska/općinska/gradska) razina koju organiziraju društva Hrvatskog Crvenog križa na području lokalne jedinice na kojoj djeluje škola domaćin, održana je u subotu, 4. ožujka 2023. godine u Osnovnoj školi Eugena Kumičića iz Velike Gorice.

Čep za lijek!

Osposobljavanje učenika za pružanje prve pomoći

Zbog potrebe osposobljavanja što većeg broja učenika u pružanju prve pomoći i velikog interesa koji je pobudio ovaj vid zdravstvenog odgoja kod djece, njihovih roditelja i nastavnika, Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb svake godine realizira program drugog stupnja obuke u domu Gradskog društva Crvenog križa i to u Villi Rustica u Novom Vinodolskom.