prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
digitalni sadržaji
Medijske kartice u radu s djecom

Medijske kartice u radu s djecom

U sklopu obilježavanja Dana medijske pismenosti u školskoj knjižnici Osnovne škole „Antun i Stjepan Radić“ Gunja održana je radionica na temu: Medijske kartice u radu s djecom. Radionicu je održala školska knjižničarka dr. sc. Anita Tufekčić u suradnji s nastavnicom informatike Mašom Budimski Voloder u trajanju od dva školska sata.

Počela je online nastava – u pomoć stižu e-Škole digitalni sadržaji

Počela je online nastava – u pomoć stižu e-Škole digitalni sadržaji

U prvom smo tjednu nastave nakon zimskih praznika i ona se u najvećoj mjeri odvija online. Bez obzira na to nedostaje li vam samo miris krede na školskoj ploči, jutarnji žamor dok djecu pratite do vrata škole ili već pomalo zazirete od distanciranosti ekrana i sučelja digitalne okoline, CARNET-ovi e-Škole digitalni sadržaji za učenje i poučavanje tu su upravo da vam olakšaju online učenje i poučavanje te ga učine jednostavnijim, zanimljivijim i kreativnijim.