prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Europska godina mladih
“Neka se i naš glas čuje!” (2.dio)

“Neka se i naš glas čuje!” (2.dio)

U nastavku projekta, tijekom studenog i prosinca u Osnovnoj školi “Ljudevit Gaj” iz Krapine obilježene su i proslavljene i druge važne obljetnice, manifestacije i međunarodni dani koji su sastavnice projekta “Neka se i naš glas čuje”: nastavak Mjeseca hrvatske knjige, Mjesec borbe protiv ovisnosti, Dan donošenja Konvencije o pravima djeteta, Dan hrvatskog kazališta, Međunarodni dan osoba s invaliditetom te predbožićno vrijeme veselja, sreće, opuštanja, kreativnosti.

Iz Osnovne škole “Ljudevit Gaj” Krapina – “Neka se i naš glas čuje!”

Iz Osnovne škole “Ljudevit Gaj” Krapina – “Neka se i naš glas čuje!”

Tijekom rujna i listopada Osnovna škola “Ljudevit Gaj” iz Krapine obilježila je i proslavila mnoge važne obljetnice, manifestacije i međunarodne dane koji su sastavnice projekta “Neka se i naš glas čuje”: Dan europske baštine, Međunarodni mjesec školskih knjižnica, Međunarodni dan starijih osoba, Svjetski tjedan svemira, Dječji tjedan, Dan bez ocjena, KIKI festival, 14. Festival prava djece, Mjesec hrvatske knjige, Međunarodni dan bijelog štapa, Hrvatski i svjetski dan kravate, Dan zahvalnosti za plodove zemlje…

Obilježavanje Europske godine mladih

Obilježavanje Europske godine mladih

Cijelu 2022. godinu obilježava se Europska godina mladih u kojoj se želi ukazati na važnu ulogu mladih u izgradnji bolje, uključivije, zelenije i digitalnije budućnosti.

Ambasadori Europskoga parlamenta EBŠ-a u Strasbourgu

Ambasadori Europskoga parlamenta EBŠ-a u Strasbourgu

U razdoblju od 6. do 9. lipnja 2022. godine, ambasadorice Europskoga parlamenta Ekonomsko-birotehničke škole boravile su u Strasbourgu s još 33 učenika i nastavnica šest hrvatskih škola (iz Petrinje, Pule, Splita, Velike Gorice, Čakovca i Konjščine). Ondje je organiziran posjet Europskome parlamentu te (peti) sastanak sa zastupnikom u EP-u Predragom Fredom Matićem i učenicima partnerskih škola iz Njemačke u okviru projekta Budućnost Europe: Europska godina mladih.