prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Europska godina vještina
Učenici uživali u pričaonici Margarete Peršić

Učenici uživali u pričaonici Margarete Peršić

U četvrtak, 2. studenog 2023. školska knjižnica Osnovne škole „Ljudevit Gaj“ Krapina, ponovno je postala “ognjište” oko kojeg se se okupili učenici predmetne nastave slušajući (i sudjelujući) u pripovijedanju Margarete Peršić, profesionalne pripovjedačice.

Industrijska strojarska škola na EduFestu

Industrijska strojarska škola na EduFestu

Učenici Industrijske strojarske škole sudjelovali su 20. listopada 2023. godine u EduFestu koji se održao u prostorijama zagrebačkog Studentskog centra uz izvrsnu organizaciju Instituta za razvoj obrazovanja.

Erasmus dani 2023.

Erasmus dani 2023.

I ove su se jeseni, 7. godinu zaredom, održavali Dani Erasmusa, a Osnovna škola „Blatine-Škrape“ iz Splita u manifestaciju se uključila prvi put.

eTwinning radionica na Dan Europe

eTwinning radionica na Dan Europe

Pod vodstvom Instituta za inovacije različite radionice za kognitivne, komunikacijske i digitalne vještine kao i radionica o europskoj platformi eTwinning za školsko obrazovanje i jačanje vještina učenika i nastavnika, održane su u Kući Europe na Europskom trgu. Na radionici je među nastavnicima srednjih škola sudjelovala i profesorica Marina Mirković iz Tehničke škole u Požegi.