prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Proslava rođendana Harryja Pottera

U sklopu novog ciklusa programa za mlade u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica pod nazivom “Godišnja doba s Harryjem Potterom u Hogwartsu” održat će se ljetna radionica s temom rođendana Harryja Pottera.

Rođendan Harryja Pottera obilježava se svake godine 31. srpnja, a to je ujedno i datum rođenja autorice serijala, J. K. Rowling. Ljetna radionica će se održati u utorak, 13. srpnja, a namijenjena je uzrastu od 11 do 19 godina (viši razredi osnovne škole i srednja škola).

S obzirom na to da je u skladu s epidemiološkim mjerama broj sudionika još uvijek ograničen, potrebno je da se svi zainteresirani za sudjelovanje unaprijed prijave na e-adresu ljiljana@knjiznica-koprivnica.hr, broj telefona 048/622-363 (kućni 104) ili broj mobitela 099/658-54-35. Prijave traju do 12. srpnja ili do popune kapaciteta.

Na radionici će polaznici izrađivati čarobne štapiće od prirodnih materijala i origami kutijice za poklone od starog papira, ukrašavat će balone i printati motive iz svijeta Harryja Pottera pomoću 3D printera.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane ljubitelje Harryja Pottera željne zabave i usvajanja novih vještina da se pridruže proslavi rođendana Harryja Pottera u Knjižnici!