prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Soba za bijeg i Noć knjige

Ovogodišnja tema Noći knjige – UMJETNA INTELIGENCIJA, u Osnovnoj je školi Koprivnički Ivanec, realizirana je među mladima i djecom te je vrlo popularan oblik učenja (Soba bijega ili Escape room).

Petnaestak učenika predmetne nastave, okupilo se u Matičnoj školi u Kunovcu, u ponedjeljak. 24. travnja 2023. godine u 19 sati i podijelili su se u grupe, uz pomoć sredstava umjetne inteligencije, timski rješavali zadane im zagonetke i mozgalice, ne bi li u konačnici došli do konačnog rješenja UMJETNA INTELIGENCIJA, u školskoj knjižnici.

Igra je bila vrlo dinamična, učenici su koristili mobitele, micro bitove i računala te rješavali zadatke iz informatike, matematike, hrvatskog, engleskog i njemačkog jezika. Po završetku igre, prigodno kratko predavanje održao je školski knjižničar kako bi učenicima približio spomenutu temu.

Prije odlaska kućama učenici su se zasladili kolačićima i čajem, a za svoj su angažman, primili i diplome. Zaključili su da im je večer bila poučna, zabavna i da bi istu metodu voljeli ponoviti još koji put.