prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
II. osnovna škola Čakovec
Erasmus+: II. OŠ Čakovec domaćin stručnog usavršavanja učitelja iz četiri zemlje

Erasmus+: II. OŠ Čakovec domaćin stručnog usavršavanja učitelja iz četiri zemlje

Od 13. do 19. ožujka 2022. godine, II. osnovna škola Čakovec bila je domaćin kratkoročnog stručnog usavršavanja nastavnog osoblja iz Grčke, Italije, Španjolske i Švedske, u sklopu Erasmus+ KA229 projekta “Stories Bring Us Closer”. Glavni ciljevi projekta su povećati učeničku motivaciju za čitanjem, razvijati jezičnu pismenost u praksi, promicati socijalnu inkluziju i proširiti znanja o drugim zemljama i kulturama, a postižu se pomoću svijeta priča i pripovijedanja.

eTwinning projekti II. osnovne škole Čakovec nagrađeni Europskim oznakama kvalitete

Europska oznaka kvalitete dodijeljena II. OŠ Čakovec

Početak školske godine obilježila je vijest da je Nacionalna služba za podršku iz Agencije za mobilnost i programe EU dodijelila priznanje Oznaka kvalitete (Quality Label) za sva četiri projekta u kojima je prošle školske godine sudjelovala II. OŠ Čakovec: Tasty Flags, Recipe for a Perfect Christmas, Sustainable Energy – Clean Energy for the Future i Water and Health.