prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
književni susret
Književni susret s Jasminkom Tihi-Stepanić

Književni susret s Jasminkom Tihi-Stepanić

U školskoj knjižnici Osnovne škole Fran Koncelak Drnje, u petak, 16. prosinca 2022. godine, održan je književni susret s Jasminkom Tihi-Stepanić. Sudjelovalo je 50-ak učenika od 5. do 8. razreda. Susret je organiziran u sklopu Erasmus+ projekta TITLE.

29. Susret malih pjesnika Slavonije i Baranje

29. Susret malih pjesnika Slavonije i Baranje

Tradicionalni 29. po redu Susret malih pjesnika Slavonije i Baranje održan je 25. studenog 2022. godine u Osnovnoj školi “Matija Gubec” u Cerniku. Među 30 prijavljenih škola i 40 mladih osnovnoškolskih pjesnika iz cijele Republike Hrvatske izabrani su i radovi učenika Osnovne škole “Ivana Brlić-Mažuranić” Slavonski Brod.

Književni susret prvašića

Književni susret prvašića

U školskoj 2021./22. godini u Osnovnoj školi Otona Ivekovića, Zagreb održan je virtualni susret s književnicom Željkom Horvat – Vukelja. Za taj su se susret učenici prvog razreda i učiteljica dobro pripremali.

Sat s književnicom Ivanom Bodrožić

Sat s književnicom Ivanom Bodrožić

Primjer dobre prakse proveden s učenicima 2. L razreda Srednje strukovne škole Makarska (smjer: hotelijersko-turistički komercijalist) na temu obrade lektire koja je povezana s nastavnom temom iz područja jezika i komunikacije.