prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
međupredmetna suradnja
Kreativna suradnju u prirodoslovlju

Kreativna suradnju u prirodoslovlju

Učiteljica Prirode Marijana Gudić i učiteljica Geografije Marijana Bandić Buljan iz Osnovne škole kraljice Jelene pokazale su kako su nastojale kod učenika razviti svijest o održivom razvoju. Učenici su u nekoliko jednostavnih pokusa proučavali načine topljenja leda na kopnu i moru te u slatkoj i slanoj vodi.

Dan voda

Dan voda

Učenici Osnovne škole Ante Curać Pinjac obilježili su Svjetski dan voda nizom edukativnih radionica. Gost u razredu bio je Miljenko Marukić koji je učenike upoznao s vlastitim fotografijama morskog dna, za koje je dobio i međunarodna priznanja. 

Integrirani priručnik “Za mene i moj grad…Karlovac”

Integrirani priručnik “Za mene i moj grad…Karlovac”

Učenici 3. a i 3. b Osnovne škole Grabrik, Karlovac redovito sudjeluju u projektu grada Karlovca “Zvijezda u školi”. Htjeli su pokazati kako su integrirali nastavne sadržaje u nastavi i rezultat rada – Integrirani priručnik “Za mene i moj grad”.. Karlovac u cijeloj školskoj godini.