prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
TITLE
Erasmus+ mobilnost u Barbaranu

Erasmus+ mobilnost u Barbaranu

Učenici i učiteljice Osnovne škole Fran Koncelak Drnje su u sklopu Erasmus+ projekta “TITLE” i Erasmus+ akreditacije od 5. do 11. ožujka 2023. godine boravili u Barabranu Vicentinu u Italiji.

Učiteljice iz Drnja posjetile Portugal

Učiteljice iz Drnja posjetile Portugal

Na drugom JSTE-u (Joint Staff Training Event) portugalski Erasmus+ tim “TITLE” ugostio je po tri učitelja iz Estonije, Italije i Hrvatske – Osnovne škole Fran Koncelak Drnje. Škola domaćin dio je grupacije Agrupamento de Escolas Gil Eanes u Lagosu.

Dani Erasmusa u Drnju

Dani Erasmusa u Drnju

Osnovna škola Fran Koncelak Drnje i ove je godine obilježila Dane Erasmusa. Učiteljice drnjanske škole su sredinom listopada 2022. godine za učenike  pripremile tri radionice. Sve radionice su objedinjene pod nazivom “Erasmus makes a difference”.

Drnjanski učenici posjetili Estoniju

Drnjanski učenici posjetili Estoniju

U tjednu od 9. do 14. svibnja 2022. godine, učenici i učitelji Osnovne škole Fran Koncelak Drnje boravili su u Tartuu u Estoniji. LTTA (Learning, Teaching, Training Activities) tjedan odvijao se u sklopu Erasmus+ projekta “TITLE – Teaching, Improving and Training Literacy Education”.