prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
zagrljaj
Zagrljaj na dan, tuga van!

Zagrljaj na dan, tuga van!

Učenici posebnog razrednog odjela OŠ Fran Franković iz Rijeke obilježili su Međunarodni dan zagrljaja na jedinstven i inspirativan način. Uz angažman i podršku svoje obitelji i učiteljice, učenici su provodili niz aktivnosti koje su istaknule snagu i važnost zagrljaja u našim životima.

Obilježavanje Međunarodnog dana zagrljaja

Obilježavanje Međunarodnog dana zagrljaja

Učenici 1. a razreda Osnovne škole “Antun i Stjepan Radić” Gunja zajedno s učiteljicom Jelenom Cvijović i u suradnji s knjižničarkom dr. sc. Anitom Tufekčić obilježili su Međunarodni dan zagrljaja u nekoliko aktivnosti: slaganje puzzli, čitanje priče i izrada origami medvjedića.

Dan zagrljaja 21. siječnja – Zagrljaj na drugačiji način

Dan zagrljaja 21. siječnja – Zagrljaj na drugačiji način

Učenici Osnovne škole “Retfala” iz Osijeka obilježili su Međunarodni dan zagrljaja. Istraživali su sve o grljenju, zagrljaju kao ljudskoj potrebi svakoga čovjeka. Grljenje je, ustvari temeljni oblik ljudske potrebe za dodirom. Postoje razna istraživanja o zagrljajima.