prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Obilježavanje Dana zagrljaja u Osnovnoj školi Antun i Stjepan Radić Gunja

Učenici III. a razreda Osnovne škole “Antun i Stjepan Radić” Gunja obilježili su u učionici Dan zagrljaja. Za početak sata slagali su puzzle, a rješenje puzzli bila je slika dva medvjedića koji se grle. Nakon toga knjižničarka je učenicima čitala priču “Zagrljaj”, autorice Željke Mezić.

Nakon razgovora o predivno ilustriranoj slikovnici, učenici su izrađivali interaktivnu čestitku, dječaci dječaka koji je raširio ruke, a djevojčice djevojčicu raširenih ruku. Učenici IV. a razreda sudjeluju u projektu “Čitajmo zajedno, čitajmo naglas: zaboravljene knjige”. Jedna od aktivnosti u projektu je bila i čitanje priče “U zemlji Merlinga”, gdje je Princeza Magdalena zagrljajem vratila život stablima i cvijeću, ali i životinjama. Nakon razgovora o dojmovima i analizi priče, učenici su izrađivali interaktivnu čestitku gdje su prikazali dječaka ili djevojčicu raširenih ruku.

Kako je to izgledalo na satu može se pogledati u videozapisu u digitalnom alatu Animoto na poveznici.

učenic zagrljaj učenic zagrljaj 2