prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv na drugu međunarodnu konferenciju eTwinning grupe „Stručni suradnici u školama i predškolskim ustanovama Education counselors“

Ovogodišnja online međunarodne konferencije eTwinning grupe „Stručni suradnici u školama i predškolskim ustanovama Education counselors“ na temu: „Stručni suradnici u online okruženju“ održat će se 28. i 29. travnja 2021. godine.

Svrha je konferencije okupiti stručne suradnike iz Hrvatske i inozemstva kako bi razmjenom iskustva doprinijeli odgojno-obrazovnoj praksi.

Središnja je aktivnost konferencije izlaganje radova prijavljenih stručnih suradnika. Radovi mogu sadržavati nove spoznaje iz odgojno-obrazovne prakse, istraživanja, primjere dobre prakse i sl. Na konferenciji se može sudjelovati aktivno kao izlagač i pasivno kao slušatelj. Svi prijavljeni dobit će certifikat/potvrdnicu.

Ako je netko od sudionika zainteresiran sudjelovati prezentiranjem svojeg rada, temu i prezentaciju rada potrebno je poslati na e-adresu alen.h393@gmail.com do 19. travnja 2021. Organizatori konferencije javit će se povratnom informacijom o prihvaćanju rada.

Detaljan plan i program konferencije bit će dostupan javno na eTwinning platformi nakon zaprimanja radova.

Pozivaju se svi zaniteresirani da se priključe grupi Stručni suradnici u školama i predškolskim ustanovama Education counselors na eTwinning platformi.

Organizatori, administratori eTwinning grupe:

  1. Aleksandra Dužević, prof. pedagogije, savjetnik
  2. Alen Hasikić, mag. pedagogije, asistent na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Puli
  3. Elvira Vučković, prof. psihologije, mentor