prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv na međunarodnu konferenciju “Kreativnost, inovacije, praksa stručnih suradnika”

Treća online međunarodna konferencija eTwinning grupe „Stručni suradnici u školama i predškolskim ustanovama Education counselors“ održat će se 24. i 25. studenog 2021., putem platforme eTwinninga i aplikacije Zoom.

Svrha ove konferencije jest okupiti stručne suradnike iz Hrvatske i inozemstva kako bi razmjenom iskustva doprinijeli odgojno-obrazovnoj praksi. Središnja aktivnost ove konferencije jest izlaganje radova prijavljenih stručnih suradnika. Radovi mogu sadržavati nove spoznaje iz odgojno-obrazovne prakse, primjere inovativne prakse, kao i kreativne načine rada u praksi stručnih suradnika.

Na konferenciji je moguće sudjelovati aktivno kao izlagač, te pasivno kao slušatelj. Svi prijavljeni dobit će certifikat/potvrdnicu.

Ukoliko želite sudjelovati prezentiranjem svojeg rada, potrebno je ispuniti Obrazac za prijavu za izlaganje, kojeg uz prezentaciju rada morate poslati na e-adresu konferencijastrucnisuradnici@gmail.com do 28. listopada 2021. Organizatori konferencije javit će Vam se povratnom informacijom o prihvaćanju rada.

Detaljan plan i program konferencije bit će dostupan javno na eTwinning platformi nakon zaprimanja radova.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se priključe grupi “Stručni suradnici u školama i predškolskim ustanovama Education counselors” na eTwinning platformi te da posjete mrežnu stranicu www.pedagozi.com.