prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv na prijave za nove grupe Zagorkinog književnog kluba

U tijeku su prijave za nove grupe Zagorkinog književnog kluba, aktivnosti Centra za ženske studije/Memorijalnog stana Marije Jurić Zagorke, Zagreb, koja treću godinu za redom okuplja ljubitelje Zagorke uz čitanje njezinih djela.

Za sve one ljubitelje Zagorke koji nisu iz Zagreba i okolice te ne mogu uživo prisustvovati sastancima, i ove ćemo godine imate jednu online grupu, čiji će se sastanci održavati putem Zoom platforme.

Sastanci druge grupe dominantno će se odvijati uživo u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke, Dolac 8, Zagreb ili pak online u slučaju zaoštravanja epidemiološke situacije i propisanih mjera.
Sastanci će se odvijati jednom mjesečno.

Unutar grupa (max deset osoba) zatvorenog tipa, razgovarat će se o prethodno pročitanoj knjizi, a datume sastanaka i popis literature za godinu 2022/2023. članovi će dobiti na prvom sastanku koji će se održati u prvoj polovici rujna.

Prijave su otvorene do 01. rujna 2022. ili do popunjavanja kapaciteta grupa. Nakon formiranja grupa, poziv se zatvara.

Dodatne informacije