prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Priredba za dan sv. Nikole u OŠ Otok

Dana 6. prosinca 2019. godine kako i treba povodom blagdana svetog Nikole zaštitnika djece i pomoraca, u Osnovnoj školi Josipa Lovretića iz Otoka upriličena je priredba za učenike nižih razreda. Od mnogobrojnih recitacija i pjesme zaigralo je svako dječje srce, a pogotovo veliko iznenađenje je bio i sam dolazak sv. Nikole koji je svim učenicima podijelio i prigodne darove.

Naš pjevački zbor je uvelike pridonio dobrom raspoloženju sa svojim pjesmama koje vrlo uspješno vodi učitelj J. Valenćik. Za organizaciju priredbe bila je zadužena učiteljica razredne nastave, Ljiljana Vranjković, ali naravno uz veliku suradnju svih učitelja razredne nastave.

„U Otoku, veliko veselje, došao je sveti Niko i ispunjava nam želje!

“Slogan je koji je  izmamio osmijeh na lica svih učenika razredne nastave, a posebno prvašića.

Na kraju priredbe sva su djeca dobila svoje zaslužene poklone, koje su im darivali Vukovarsko-srijemska županija na čelu s dožupanom, gospodinom Josipom Dabrom. Priredbi su nazočili i drugi gosti. Prigodnm riječima, gospođa ravnateljica, M. Beuk je poželjela svima dobrodošlicu. Potom se Vukovarsko-srijemski dožupan, također obratio učenicima, učiteljima, roditeljima i svima nazočnima prigodnim riječima.
Priredba je oduševila sve mame, tate, djedove, bake i naravno nas!

Došlo je vrijeme da SVETOM NIKI zapjevamo. Sveti Nikola, zajedno je s djecom otpjevao i pjesmu SVETI NIKO SVIJETOM ŠETA, te im uputio prigodnu poruku, kako najveća sreća ipak nisu materijalni pokloni, već zdravlje, ljubav i veselje, a oni su mu, ovom priredbom, ponovno pokazali, da su i ove godine bili jako dobri i da su zaslužili mali znak pažnje, poklon koji im on daruje od srca!  …A mi bismo dodali..svake godine je sve više dobre djece…

Ovako je u veselom raspoloženju i s mnogobrojnim poklonima ispunjeno svako dječje srce i završena je još jedna priredba u OŠ Josipa Lovretića, Otok!