prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Proglašenje najčitatelja za 2022. godinu

Knjižnice grada Zagreba proglasit će pobjednika izbora “Najčitatelja godine Knjižnica grada Zagreba” na konferenciji za medije koja će se održati u četvrtak, 11. svibnja 2023. u 11 sati na Odjelu za djecu i mladež Gradske knjižnice, Starčević trg 4.

Riječ je o projektu kojeg Knjižnice grada Zagreba provode već dvadeset i dvije godine zaredom, s ciljem poticanja zanimanja za knjigu i čitanje kod djece starije osnovnoškolske dobi, od 12 do 14 godina. Na konferenciji za novinare Najčitatelju bit će uručena članska iskaznica za besplatno korištenja usluga u svim Knjižnicama grada Zagreba do 18. godine života te ostale nagrade koje su osigurali partneri u projektu: Mozaik knjiga, Profil Knjiga, Školska knjiga, Ibis grafika, Muzejski dokumentacijski centar, Microline d.o.o. i Gradsko kazalište Žar ptica.

Na konferenciji za medije sudjelovat će:

  • ravnateljica Knjižnica grada Zagreba Višnja Cej
  • Najčitatelj za 2023. godinu u pratnji svojih roditelja, te
  • koordinatorica projekta Natalija Dragoja.

U petak, 12. svibnja u  17 sati na Odjelu za djecu i mladež Gradske knjižnice, Starčevićev trg 4, za sve finaliste – najčitatelje bit će priređena završna svečanost uz mlade glazbenike škole El Musicante i dodjela nagrada koje su osigurali partneri u projektu.