prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Provedite školske praznike aktivno u prirodi

Sve učenike od 13 do 17 godina, koji svoje praznike žele iskoristiti na aktivan način, neprofitna organizacija Outward Bound Hrvatska koja promiče iskustveno učenje u prirodi poziva na „Zimsku pustolovinu“ – ekspedicijski program u Lici.

Program u trajanju od pet dana provest će se u edukacijskom centru organizacije u Velikom Žitniku kraj Gospića. Sufinancira ga Ministarstvo znanosti i obrazovanja u sklopu projekta „Otkrij svoj potencijal!” izvannastavnog odgoja i obrazovanja.

Otvorene su prijave za dva termina u zimskim praznicima:

  • od 4. do 8. siječnja i
  • od 22. do 26. veljače 2022.

Outward Bound programi doživljajne pedagogije temelje se na metodama iskustvenog učenja u prirodi, koje polaznika smješta izvan udobnosti svakodnevnog života. Kod polaznika potiče razvoj samopouzdanja i samostalnosti, empatije i timskog rada, odgovornosti, otpornosti i komunikacijskih vještina.

„Zimska pustolovina“ predstavlja intenzivno iskustvo i stvara pozitivan stav prema rješavanju problema i suočavanju s izazovnim situacijama. Sve su to vještine ključne za uspješno odrastanje i suočavanje s izazovima svakodnevnice. Stoga je cilj programa da mladi stečene vještine i stavove prenesu i primjenjuju u svakodnevnom životu.

Sve detalje o programu možete saznati na mrežnoj stranici organizacije Outward Bound Croatia te se prijaviti putem online prijavnog obrasca.