prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Prvenstvo Hrvatske u bowlingu za učenike s intelektualnim teškoćama

Nakon više od dvije godine učenici Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar, Varaždin sudjelovali su u dvodnevnom Prvenstvu Hrvatske iz bowlinga za osobe s intelektualnim teškoćama koje se održalo u Zagrebu.

U utorak, 5. travnja 2022. godine, sudjelovali su na kvalifikacijama, dok su u srijedu, 6. travnja 2022. godine, sudjelovali u finalnim bacanjima. Iako je konkurencija bila izuzetno jaka, a centar je pomladio ekipu za natjecanje, učenici su ostvarili i više nego izvrsne rezultate i to: dvije zlatne medalje te čak četiri srebrne.

Na prvenstvo Hrvatske stigli su učenici s intelektualnim teškoćama iz mnogih odgojno obrazovnih ustanova iz cijele Hrvatske. Svi su učenici i treneri poštivali su epidemiološke mjere prilikom natjecanja. Svaki učenik je imao pravo na deset bacanja u kvalifikacijama prvi dan. U finalnim bacanjima počela se osjećati trema te je bilo i pokojeg promašenog bacanja. Naravno, odmicanjem natjecanja nestala je nervoza. Svi ti odlični rezultati motivacija su učenicima da za svako sljedeće natjecanje vježbaju još hrabrije i odlučnije. Voditeljica i mentorica učenika Kristina Kralj je i više nego ponosna na uspjeh.