prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Rezervirajte vrijeme za nove CARNET-ove webinare

Rezervirajte vrijeme za webinare koji vam mogu pomoći u vašem poslu, proširiti znanje i poboljšati vaše digitalne kompetencije.

Webinar Digitalna pristupačnost obrazovnih i sadržaja školske web stranice održat će se u ponedjeljak, 24. travnja, od 13 do 14:30.

Na ovom webinaru, koji se održava u sklopu programa obrazovanja projekta e-Škole II faza, bit ćete upoznati sa standardima digitalne pristupačnosti, potrebama djece i osoba s invaliditetom za implementacijom pristupačnosti i načinima na koje im ona omogućava informiranje i obrazovanje korištenjem digitalnih sadržaja.

Digitalni alati koji će se obrađivati: Windows postavke pristupačnosti, CARNET web za škole, Microsoft Word, Omoguru Reader, Omoguru Widget, Microsoft Edge fokusirani čitač.

Možete se prijaviti u sustavu EMA.

Webinar Digitalni alati za planiranje i pripremanje nastave održat će se u utorak, 25. travnja, od 10:30 do 12.

Na ovom webinaru, koji se održava u sklopu programa obrazovanja projekta e-Škole II faza, steći ćete i unaprijediti znanja i vještine te primjenjivati dobre prakse vezane uz uključivanje digitalnih tehnologija u planiranje nastave radi ostvarivanja obrazovnih ciljeva i ishoda učenja.

 Digitalni alati koji će se obrađivati: OneDrive, Word Online, Excel Online, OneNote,Padlet, Mentimetar i Conceptboard.

 Možete se prijaviti u sustavu EMA.

Nemate dovoljno vremena? Naučite nešto novo za 10 minuta uz kratke digitalne sadržaje – EduBlic.