prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Šesta radionica Virtualne slikovnice

Posljednja radionica u modulu ‘Priroda je izvor priče’ održat će se 29. listopada preko online BigBlueButton platforme, s početkom u 19,30 sati. Tijekom radionice bit će izrađena i prva virtualna slikovnica polaznika koja će sadržavati sve naučene elemente tijekom zadnjih mjeseci.

Program se nastavlja novim modulom “Suradnjom do knjige” za koji su još uvijek otvorene prijave putem info@ka-matrix.hr ili 095/4446880. Prijaviti se mogu svi zainteresirani osnovnoškolci. Modul se održava kroz šest online radionica u trajanju od 90 minuta, a za sudjelovanje je potrebno imati računalo/mobitel i pristup internetu.

Radionica se provodi u sklopu projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.