prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

So schön war gestern der Martinstag in SŠBJJ!

U sklopu dvogodišnjeg projekta @visejezicnostussbjj, Sekcija za poticanje višejezičnosti u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić u Zaprešiću obilježila je Martinstag.

U srijedu, 11. studenog 2020. godine, u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić u Zaprešiću obilježili su dan svetog Martina. Postavljanje izložbe bio je vrhunac dvotjednog projekta u kojem su učenici proučavali povijest, običaje, hranu i tradicije vezane uz tzv. Martinstag u Njemačkoj. Prvo su izrađivali oblake riječi koje povezuju s ovim danom. Zatim su izradili infografike o odabranoj temi i izradili interaktivne zadatke koji su provjeravali razumijevanje predstavljene teme. Zadaci su u obliku QR koda uključeni u infografiku. Izložbu su postavili u hodniku škole, koju su mogli obići svi zainteresirani učenici i nastavnici, koji su mogli naučiti nešto o tome kako se Dan svetog Martina obilježava u Njemačkoj i zabaviti se igrajući igrice koje su im učenici 4. c razreda pripremili. Škola ovim putem poziva da pogledate njihov časopis.