prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Suradnja Srednje škole Ban Josip Jelačić i Gradske knjižnice Ante Kovačić

Ban Čepić je projekt Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću. Cilj projekta je poticanje učenika i građana na humanitaran rad i recikliranje plastike, kao i sakupljanje plastičnih čepova za pomoć Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatska.

Dana 30. rujna 2019. godine u Gradskoj knjižnici Ante Kovačić održana je kreativna i ekološka radionica povodom 4. rođendana Ban Čepića.

Radionica je i ove godine privukla mlade kreativce i njihove roditelje, koji su različitim bojama ukrašavali staklenke. Staklenke su potom odnijeli kući, gdje će u njih sakupljati plastične čepove. Na radionici su bile i učenice Škole, Iva Franjo i Lorena Topić, koje su prisutnima predstavile projekt, a potom i pomogle s ukrašavanjem staklenki.

Ukoliko se i vi želite pridružiti akciji sakupljanja plastičnih čepova, možete ih donijeti u Gradsku knjižnicu ili Srednju školu jer suradnja se nastavlja.