prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Tehnološki sajam u Las Vegasu

U Las Vegasu je počeo najpoznatiji svjetski sajam potrošačke elektronike. Održava se nakon dvije godine stanke zbog pandemije, a na njemu će, prvi put, biti predstavljene tehnološke inovacije koje će nam u budućnosti promijeniti život.

U Las Vegasu u najnovijim tehnološkim dostignućima u idućih nekoliko dana moći će uživati tisuće posjetitelja, a ove ih se godine očekuje oko 50.000.

Na najvećem sajmu potrošačke elektronike sudjeluje više od 2200 tvrtki koje izlažu nevjerojatne inovacije od robotike do umjetne inteligencije pa do nezamjenjivih tokena i pametnih maski protiv COVID-a.

Izlagači će uz mnoge prezentacije pokušati razbistriti sliku budućnosti potrošačke elektronike. Među najiščekivanijim inovacijama bit će električna i samoupravljajuća vozila. Očekuje se i predstavljanje prototipa najnovijeg električnog automobila japanske tvrtke Sony.

Tehnološki div predstavit će se i s najnovijim kompletom za virtualnu stvarnost te novom generacijom igrica Virtualne stvarnosti koje igračima omogućuju veći osjećaj prisutnosti i dublje uranjanje u svijet igara.

Sajam inovacija velik je spektakl, ali i svjetsko okupljalište svih onih koji razvijaju inovacije i posluju u segmentu potrošačkih tehnologija. I kao takav više od pola stoljeća služi kao poligon – za inovatore i revolucionarne tehnologije.