prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Tradicionalni humanitarni sajam Učeničke zadruge Ban

Već dugi niz godina, dan prije Cvjetnice, Srednja škola Ban Josip Jelačić iz Zaprešića organizira humanitarni Uskršnji sajam namijenjen prikupljanju sredstava za djecu Dječjeg doma Laduč.

Učenička zadruga Ban već tradicionalno organizira Uskršnji sajam. Ovom aktivnošću srednjoškolci pomažu štićenike Dječjeg doma Laduč i tako održavaju višegodišnju suradnju srednje škole i dječjega doma. Ove godine građani grada Zaprešića mogli su podržati humanitarnu akciju u subotu, 9. travnja, na zaprešićkoj tržnici od 9 do 12 sati te se počastiti uskršnjim dekoracijama od keramike, prirodnim sapunima, kremama za ruke, naušnicama, vjenčićima.

Sve su to radovi učenika srednje škole i njihovih mentora koji svojom kvalitetom i prepoznatljivošću uljepšavaju domove građana za Uskrs, a oni sami su njihovom kupnjom djelovali humanitarno. U izradu proizvoda ove su se godine uključile Sekcija za sapune, keramiku, promociju, računovodstvo, inovacije, a sve pod budnim okom Sekcije za humanitarni rad. Isto je tako pomogao i promovirao Učeničku zadrugu Ban grad Zaprešić objavom na njihovim stranicama te ustupanjem štanda, a događaj je popratila i Televizija Zapad. U tjednu prije Uskrsa proizvodi su se mogli naći na raznim događanjima u gradu Zaprešiću kao i holu same škole. Akcija je trajala pet dana te se prikupila lijepa svota kojom će Učenička zadruga Ban za Nikolinje razveseliti djecu Dječjeg doma Laduč i tako im uljepšati i učiniti veselijim njihovo odrastanje.