prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upišite tečaj i naučite kreirati multimedijski sadržaj

Prijavite se na novi CARNET-ov e-tečaj Multimedija – samostalno kreiram sadržaj i naučite samostalno izrađivati visokokvalitetne digitalne materijale: ovladajte tipografijom, grafičkim elementima, vizualizacijom podataka i autorskim pravima.

E-tečaj održava se u sklopu programa obrazovanja projekta e-Škole II faza i podijeljen je u dva dijela:

Prvi dio: 

  1. Što je multimedija i kako tu primijeniti i zaštititi autorska prava
  2. Tekstualni sadržaj i grafički prikaz informacija
  3. Grafički sadržaj

Drugi dio: 

  1. Animacije
  2. Audio i video sadržaj
  3. Završni multimedijski rad

CARNET vam trenutačno omogućava pohađanje prvog dijela s vremenskim opterećenjem od 13 sati i fleksibilnim pohađanjem, što znači da tečaj možete upisati bilo kada i završiti okvirno do 1. srpnja 2023. Tijekom tog perioda imat ćete više prilika za uspješno dovršavanje tečaja jer će se ponavljati aktivnosti koje su uvjet za stjecanje digitalne značke.

Predviđeno je vremensko opterećenje polaznika za oba dijela tečaja 25 sati (13+12). Za svaki dio tečaja dobiva se po jedna digitalna značka, s time da stjecanje značke prvog dijela tečaja nije uvjet za stjecanje značke drugog dijela tečaja. Potvrda o sudjelovanju dobiva se ako steknete jednu ili obje značke.

Za e-tečaj možete se prijaviti sa svojim AAI@EduHr računom u sustav EMA. 

Pogledajte videomamac!

Ako ste zainteresirani za ovu temu, pogledajte i druge slične e-tečajeve:

Nastava uz digitalne tehnologije po mjeri učenika s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama”. Za e-tečaj se možete prijaviti klikom na poveznicu u sustavu EMA.

Inovativni učitelji i nastavnici: suvremeni obrazovni trendovi i primjena digitalnih alata u nastavi”. Za e-tečaj se možete prijaviti klikom na ovu poveznicu u sustavu EMA.

Suradnja i umrežavanje za rad u školi”. Za e-tečaj se možete prijaviti klikom na ovu poveznicu u sustav EMA.