prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar Bojimo, pišemo i crtamo

Knjižnice svojim aktivnostima mogu utjecati na razvoj čitateljskih navika kod djece svih dobnih skupina. Mašta i kreativnost djece potiču se i razvijaju kroz različite literarne, likovne i glazbene izričaje.

Važnu ulogu u tomu ima čitanje, koje djeci može biti zabava i užitak. Među ostalim, na skupu će voditeljica knjižnice Goethe-Instituta Kroatien Snježana Božin predstaviti trogodišnji ciklus radionica „Boje, slova & slike“, realiziran u suradnji s knjižnično-umjetničkim kolektivom Pinselfisch i HKD-om, u kojemu je sudjelovalo dvadesetak knjižničarki iz cijele Hrvatske.

Ciljevi stručnog skupa:
Na skupu će se okupiti knjižničari narodnih i školskih knjižnica s ciljem stručnog usavršavanja, kako bi razmijenili svoja iskustva i stekli nova znanja koja će moći primijeniti u svom radu.

Skup će se održati uživo i u virtualnom okruženju (webinar) u Gradskoj knjižnici “Juraj Šižgorić” Šibenik, Poljana 6, Šibenik u petak, 22. listopada 2021. godine

 

Vijest je prenesnea s mrežnih stranica Hrvatskog knjižničarskog društva.