prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar Informatika u razrednoj nastavi – iskustva i primjeri iz eksperimentalnih škola

Otvorene su prijave za webinar Informatika u razrednoj nastavi – iskustva i primjeri iz eksperimentalnih škola. Na webinaru će učiteljice Informatike, Kristina Slišurić i Valentina Blašković, pokazati kako u nastavi Informatike u razrednoj nastavi pristupiti svim fazama planiranja poučavanja, gdje pronaći pomoć te kako je koristiti.

Webinar će se održati u ponedjeljak, 6. srpnja 2020. godine, u 15 sati.

Na nekoliko primjera pokazat će se i mogućnosti vrednovanja postignuća učenika u razrednoj nastavi, kao i primjeri razrađenih aktivnosti i vrednovanja za nekoliko sati nastave u razredu (Programiranje bez računala) i u nastavi na daljinu (Pišem i brišem, Računalo i zdravlje).

Sudionici webinara upoznat će mogućnosti ostvarivanja odgojno-obrazovnih ishoda nastavnog predmeta Informatika u 2. razredu uz primjere aktivnosti: Računalno razmišljanje i logičko zaključivanje, Internet kao eSvijet – čuvaj sebe i druge i Escape room: Lov na lava.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, a za ulazak u videokonferencijsku učionicu potrebna je prijava na Teams korištenjem Office 365 korisničkoga računa.

Vijest je prensena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.