prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar: “Kako unaprijediti sadržaj tečaja uz pomoć H5P alata – 1. dio“

U četvrtak, 13. svibnja 2021. godine, u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika s webinarom pod nazivom “Kako unaprijediti sadržaj tečaja uz pomoć H5P alata – 1. dio“.

Sedmi u nizu webinara o Loomenu pod nazivom “Kako unaprijediti sadržaj tečaja uz pomoć H5P alata – 1. dio“ namijenjen je naprednijim korisnicima CARNET Loomena, ali i svim drugim zainteresiranim korisnicima. Cilj prvog dijela webinara je upoznati nastavnike s osnovnim postavkama i karakteristikama alata. Osim mogućnosti učitavanja već postojećih (gotovih) sadržaja nastavnicima je na raspolaganju i kreiranje vlastitog sadržaja. Iako alat nudi brojne mogućnosti za ovu priliku izdvojeno je njih nekoliko kao što su prezentacije, različite vrste testova, memori igre i druge.

Svi zainteresirani za svoje sudjelovanje na edukaciji trebaju:

  1. Prijaviti se putem aplikacijeEMA , najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan provedbe webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom AAI@EduHr, i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Početak prijava sudionika za webinar “Kako unaprijediti sadržaj tečaja uz pomoć H5P alata – 1. dio” u EMA-i je petak, 7. svibnja 2021. godine, u 10 sati, a završetak je mogućnosti prijava u EMI trenutak početka webinara.

Poveznica za prijavu sudionika na webinar “Kako unaprijediti sadržaj tečaja uz pomoć H5P alata – 1. dio”: https://ema.e-skole.hr/edukacija/12013

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Ako ste propustili prethodne edukacije, snimke isto možete pogledati na portalu CARNET Meduza.