prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar: “Kako unaprijediti sadržaj tečaja uz pomoć H5P alata – 2. dio“

U četvrtak, 20. svibnja 2021. godine, u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika s webinarom pod nazivom “Kako unaprijediti sadržaj tečaja uz pomoć H5P alata – 2. dio“.

Osmi u nizu webinara o Loomenu pod nazivom “Kako unaprijediti sadržaj tečaja uz pomoć H5P alata – 2. dio“ namijenjen je naprednijim korisnicima CARNET Loomena, ali i svim drugim zainteresiranim korisnicima. U drugom dijelu webinara nastavljamo s predstavljanjem ovog atraktivnog alata koji omogućava kreiranje i dijeljenje interaktivnog sadržaja. Nastavnicima je na raspolaganju više od četrdeset različitih mogućnosti kojima mogu obogatiti svoje tečajeve, a tijekom webinara prezentirat ćemo nekolicinu odabranih.

Svi zainteresirani za svoje sudjelovanje na edukaciji trebaju:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA , najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan provedbe webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom AAI@EduHr, i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Početak prijava sudionika za webinar “Kako unaprijediti sadržaj tečaja uz pomoć H5P alata – 2. dio” u EMA-i je petak, 14. svibnja 2021. godine, u 10 sati, a završetak je mogućnosti prijava u EMA-i trenutak početka webinara.

Poveznica za prijavu sudionika na webinar “Kako unaprijediti sadržaj tečaja uz pomoć H5P alata – 2. dio”: https://ema.e-skole.hr/edukacija/12043

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Ako ste propustili prethodne edukacije, snimke isto možete pogledati na portalu CARNET Meduza.