prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar: Što je novo u novom Loomenu?

U petak, 17. rujna 2021. godine, u 13 sati vrijeme je za novi webinar u organizaciji CARNET-a. Ovog će puta tema našeg virtualnog druženja biti novi Loomen.

S ponosom možemo obavijestiti kako je najveći dio velikog posla postavljanja novog Loomena i arhive svih dosadašnjih sadržaja iza nas. Iako je kod mnogih ovaj potez izazvao brojna pitanja, više je razloga zašto smo to učinili. Kako biste doznali koji su razlozi arhiviranja starih tečajeva te postavljanja novog Loomena, pozivamo vas na webinar. Odgovorit ćemo na najvažnija pitanja: zašto smo sve arhivirali, ali i kako vratiti stare tečajeve koji su vam potrebni. Također, na webinaru upoznat ćemo vas s drugim promjenama na Loomenu koje su vam važne i kako postupiti ako trebate doći do starih potvrda ili ako trebate dodatnu pomoć.

Stoga, unesite u vaše kalendare: 17. rujna u 13 sati, i vidimo se na webinaru.

Prijave za webinar otvorene su na poveznici: https://ema.e-skole.hr/edukacija/12354.

P.S. Na pitanje hoće li biti potvrda za sudjelovanje, moramo napomenuti kako će webinar biti informativnog karaktera te se za isti neće dijeliti potvrde. Za one koji neće biti u mogućnosti pridružiti, snimka webinara će biti dostupna naknadno.