prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Održan webinar za stručne suradnike pedagoge “Poslovi pedagoga na početku školske godine”

U utorak, 12. listopada 2021. godine, održan je prvi webinar u ciklusu webinara za stručne suradnike pedagoge koji održavaju predavači: Alen Hasikić, mag. paed. iz Osnovne škole Joakima Rakovca (Sveti Lovreč) i Aleksandra Dužević, prof. pedagogije iz Škole likovnih umjetnosti Split.

Potaknuti dijeljenjem primjera dobre prakse i pružanja kolegijalne podrške, dvoje pedagoga je pokrenulo niz webinara pod pokroviteljstvom MZO na sustavu za usavršavanje učitelja. Na webinaru su predstavljeni poslovi pedagoga iz ugla osnovne i srednje škole, kroz prikaz godišnjeg plana i programa rada pedagoga. Mag. paed. Hasikić prikazao je planirane aktivnosti pedagoga u rujnu za osnovne škole, dok je profesor Dužević za srednje škole.

Svjesni kompleksnosti poslova koje obavljaju pedagozi u školama, Hasikić i Dužević nastojat će dijeljenjem primjera dobre prakse ponuditi načine rada koji su se u njihovoj praksi pokazali učinkoviti. Ovaj je ciklus webinara specifičan iz razloga što će nastojati pomoći i studentima pedagogije i pripravnicima pedagozima u budućem radu. Sam webinar procijenjen je izvrsnom ocjenom od strane sudionika. Dodatne informacije o budućim webinarima objavljivat će se na mrežnoj stranici www.pedagozi.com.