prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Završnica Mjeseca hrvatske knjige 2021. i Nacionalnog kviza za poticanje čitanja

Završna svečanost Nacionalnog kviza za poticanje čitanja održat će se u ponedjeljak, 15. studenog, u 12 sati, u predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice, Ul. Hrvatske bratske zajednice 4, u okviru završnice Mjeseca hrvatske knjige.

Nacionalni kviz za poticanje čitanja od 1998. godine provodi se u Mjesecu hrvatske knjige kojeg je tradicionalno pokrovitelj Ministarstvo kulture i medija RH.

Ovogodišnji kviz nosi naziv Šest autora traži čitatelja. Na završnoj svečanosti bit će izvučeni pobjednici kviza u kojem je sudjelovalo 2210 djece iz 46 narodnih knjižnica i 213 osnovnih škola diljem Hrvatske.

U prigodnom kulturnom programu održat će se modna revija kao završni dio projekta Odijelo za čitanje kojeg Knjižnice grada Zagreba u Godini čitanja provode u suradnji sa Školom za modu i dizajn.

Cijeli projekt podržalo je Ministarstvo kulture i medija RH.