prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Darujmo knjigu za Banovinu

Udruga “Dobra knjiga” osmu godinu provodi inicijativu pod nazivom “Darujmo knjige”, u suradnji s lokalnim knjižnicama. Ove je godine cilj postizanje što kvalitetnijeg života i oporavka područja Banovine.

Na štandu inicijative “Darujmo knjigu”, koji se nalazi na zagrebačkom Trgu kralja Tomsilava, možete birati među 10-ak tisuća knjiga, a možete donijeti i donirati svoje knjige.

Organizatori ističu kako je ove godine inicijativa usmjerena na obnavljanje i obogaćivanje knjižnog fonda na Banovini. U projektu sudjeluju Grad Zagreb, Znanje d.o.o, Begen d.o.o, Hanza media i dr. Cilj inicijative je zadržati vrijednosti naših građana poput solidarnosti, zajedništva i uzajamne pomoći, te vratiti dostojanstvo djeci i odraslima na području pogođenom potresom.

Udruga ljubitelja knjiga “Dobra knjiga” sa svojim djelovanjem prepoznatljiva je po humanitarnom karakteru. Sudjelovali su u nizu humanitarnih projekata kao što su prikupljanje knjiga za poplavom opustošenu Gunju, popularizaciji centra Silver za školovanje pasa vodiča, a donirali su i književnu građu mnogim školskim i gradskim knjižnicama.

U tom zajedničkom cilju postizanja što kvalitetnijeg života i oporavaka područja Banovine, posebice školskih ustanova, nastavit će se aktivnost promocije i prikupljanja knjiga na području grada Zagreba, Osijeka, Rijeke i Splita.